Οι πρόσφυγες λιάζονται και τα κορίτσια ψωνίζονται (VIDEO)
Οι πρόσφυγες λιάζονται στην παραλία και τα κορίτσια από την αλλοδαπή ψωνίζονται στην παραλιακή.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Αλλά κάποιους  τους ενδιαφέρει μόνο, τι  θα γίνει  αν αρχίσουν να παρανομούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες,  στο Ελληνικό.

Kαι μιλούν για τρικοσμικές εικόνες και για περίεργες συναλλαγές, μέσα στον καταυλισμό.  Οι εικόνες με τα κορίτσια που κάθονται έξω από τις βιτρίνες των καταστημάτων και περιμένουν, μέρα μεσημέρι τους πελάτες, δεν τους πείραξαν. Ούτε την αστυνομία, που τόσα χρόνια παραμένει στο ίδιο έργο θεατής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Οι πρόσφυγες λιάζονται και τα κορίτσια ψωνίζονται (VIDEO)

 • 16/03/2016 at 9:31 μμ
  Permalink

  Τα ίδια γνωστά ιστολόγια των νοτίων προαστίων…
  Όχι μόνο δεν προβάλλουν τις δράσεις αλληλεγγύης, αλλά ψάχνουν να βρουν θεματάκια για να κάνουν την τρίχα τριχιά σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών.
  Όσο δεν δημιουργείται αραγές μέτωπο απέναντί τους, τόσο πιο επικίνδυνοι θα γίνονται.

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.