Η ΑΕΚ κοντά στους πρόσφυγες (VIDEO)




Σήμερα Πέμπτη, 17-03-2016 επισκέφτηκε το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων πολυμελής αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με επικεφαλής τους Βαγγέλη Ασλανίδη-Πρόεδρο και Ντούσαν Μπάγιεβιτς-Εκτελεστικό Διευθυντή συνοδευόμενοι από παίχτες της ομάδας, μέλη της ακαδημίας ποδοσφαίρου, παλαιμάχους του ιστορικού Συλλόγου και φίλους της ομάδας.

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου μας και παρέδωσε χρήσιμο υλικό για τους πρόσφυγες μεταξύ των οποίων και δώδεκα αμαξίδια για άτομα με κινητικά προβλήματα. Όπως μας γνωστοποίησαν, οι αρμόδιοι της ομάδας θα εργαστούν συστηματικά προς την κατεύθυνση συλλογής βοήθειας όπως επίσης και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προσφυγική κρίση. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ιστορικού Συλλόγου για την πολύ σημαντική βοήθειά τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.