Άλιμος: Η τρελή πορεία του μαύρου Saxo στη λεωφόρο Ιωνίας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα μαύρο Saxo μετά από τρελή πορεία έπεσε πάνω σε ένα κάδο απορριμάτων και σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στη λεωφόρο Ιωνίας, στο Άνω Καλαμάκι.

Το ευτύχημα είναι ότι εκτός από υλικές ζημιές δεν είχαμε θύματα. Ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο συνοδηγός, εκτός από το σοκ, δεν έπαθε το παραμικρό.

Όπως έλεγαν αστυνομικοί τους ανακριτικού τμήματος της Τροχαίας, λίγα λεπτά πριν, περνούσε από το πεζοδρόμιο μια παρέα νεαρών που επέστρεφαν από αποκριάτικο πάρτι.

Το τροχαίο έγινε στην άνοδο της  λεωφόρου Ιωνίας, λίγο μετά το σούπερ μάρκετ ΜΕΡΙΜΝΑ. Ο οδηγός του μαύρου Saxo που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο έπεσε με την δεξιά πλευρά πάνω σε ένα κάδο απορριμάτων και στη συνέχεια σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος οδηγός στον οποίο έγινε αλκοτέστ, έχει προκαλέσει στο παρελθόν και άλλο τροχαίο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. ( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.