Άγιος Δημήτριος: Οι βραβεύσεις στη Γιορτή του Αθλητισμού (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργάνωσε στο αμφιθέατρο του «στρογγυλού» τη Γιορτή του Αθλητισμού με σκοπό να τιμήσει τους διακριθέντες αθλητές και τις ομάδες της πόλης, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες όλων αυτών των παιδιών που αφιερώνουν πολύ αγάπη , μεράκι και προσωπικό χρόνο για να είναι συνεπή σε αυτό τον καθημερινό προσωπικό αγώνα.

Ο πρώτος και βασικός στόχος είναι να περάσουν στην τοπική κοινωνία τα μηνύματα για τη δύναμη του αθλητισμού και τις αξίες που τον διέπουν, στηρίζοντας έμπρακτα εκατοντάδες νέα παιδιά – μαθητές – αθλητές που ξεχωρίζουν όχι μόνο με τις επιδόσεις τους αλλά και το ήθος, τον σεβασμό προς τον συναθλητή και την ομαδικότητά τους.

Κατά την διάρκεια της γιορτής έγινε αναφορά στην «ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ» και την προσπάθεια αναβάθμισης που ξεκίνησε το 2015 και συνεχίζεται και το 2016. Η «ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2016» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα των 10 χιλ., 5 χιλ., 2,5χιλ., την διαδρομή Ευαισθησίας ΑμεΑ και το πρόγραμμα Kids Athletics.

Την Γιορτή Αθλητισμού τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Χρήστος Παπανικολάου, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μαυρωτάς και Αρετή Αθανασοπούλου.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά την βράβευση των αθλητών των Special Olympicsτου ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, Κωνσταντίνου Νικόλη και Χρήστου Γιουσέφ.

Συγχαρητήρια σε όλους και σας περιμένουμε να τρέξουμε όλοι μαζί στις 15 Μαΐου στην ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2016.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.