Συνάντηση Γαλλικών κλασσικών αυτοκινήτων στη Βουλιαγμένη
Συνάντηση Γαλλικών κλασσικών αυτοκινήτων στην Πλατεία Νυμφών (Κεντρική Πλατεία Βουλιαγμένης) διοργανώνει την  Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Α.Ο ΣΙΣΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ).

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φίλους των κλασικών Peugeot, και σε οχήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα πιστοποιημένα κλασικά Peugeot, τα γαλλικά ιστορικά αυτοκίνητα, καθώς και τα γαλλικά young timer (κατασκευής 1987 – 1996).

Τα αυτοκίνητα θα παραταχθούν στον χώρο του parking της πλατείας Βουλιαγμένης στις 10:00 και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 13.00 όπου, με την βοήθεια της Τροχαίας, θα γίνει η έξοδος των οχημάτων από την πλατεία με κατεύθυνση προς το Σούνιο για μια μικρή αυτοκινητοδρομία 25 χιλιομέτρων.

Στην Πλατεία Νυμφών κατά της διάρκεια της εκδήλωσης θα ακούγεται γαλλική μουσική ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης και απονομή αναμνηστικών πλακετών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.