Mαθήματα Θεάτρου για ενήλικες




Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», ξεκινά τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, μαθήματα Θεάτρου για ενήλικες, στο χώρο των Εργαστηρίων Τέχνης του Ν.Π. (κτίριο ΟΤΕ – είσοδος από την οδό Νυμφών).

Το Θεατρικό Εργαστήρι έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την αυτοέκφραση και την επικοινωνία, μέσα από τις τεχνικές και τους κώδικες της θεατρικής τέχνης. Έμφαση θα δοθεί στον σωματικό και λεκτικό αυτοσχεδιασμό ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες «επί σκηνής».

Τα μαθήματα, συνολικής διάρκειας ενός έτους, θα γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 8 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.  και θα πραγματοποιηθούν σε δύο κύκλους:

  • Α΄ κύκλος: Δευτέρα 7 Μαρτίου – Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016
  • Β’ κύκλος: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2016 – Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής είναι  10€ μηνιαίως.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής είτε στα Γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού  από  Δευτέρα έως Παρασκευή, (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18) και ώρες 9:00 έως 15:00, είτε να τη στείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail:[email protected], είτε με αποστολή fax στο 210 9940105.

  • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση/αποστολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Θα ακολουθηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται οι κάτοικοι και οι δημότες Ηλιούπολης.

Εκτυπώστε τη δήλωση συμμετοχής εδώ

Η εγγραφή θα ολοκληρώνεται με την καταβολή της πρώτης μηνιαίας συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.