Ημερίδα για την ασφάλεια τροφίμων




Ημερίδα με θέμα: «Συστήματα Ποιότητας σε Επιχειρήσεις Τροφίμων» διοργανώνεται από την «Quality Award» υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Bουλιαγμένης, στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρήσεων του Δήμου σχετικά με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, τα στάδια διαχείρισης των τροφίμων, την υγιεινή, την ασφάλεια και την πιστοποίησή τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, (παραπλεύρως Δημαρχείου).

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να εκφράσουν τις απορίες τους σχετικά με τα θέματα: εκμετάλλευση συστημάτων ποιότητας για διαφήμιση στον καταναλωτή, πηγές επιμόλυνσης τροφίμων με παθογόνους μικροοργανισμούς και ορθή καταπολέμηση αυτών και την ευέλικτη εφαρμογή του HACCP & ISO 22000 σε επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών (εστίασης, ξενοδοχεία κ.α).

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.