Bροχή και αστυνομία χάλασαν το reunion στη “Βούτα” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η βροχή και η μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, χάλασαν το reunion που είχαν ετοιμάσει οι λάτρεις της ταχύτητας, στη θρυλική “Βούτα”, στο Praktiker της Αργυρούπολης.

Το ραντεβού ήταν για τις 11 το βράδυ και είχε γίνει γνωστό σε όλους μέσω του facebook. Φυσικά θα ήταν αδύνατο να λείπει η αστυνομία αφού νωρίς είχαν εμφανιστεί αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ με συμβατικές πινακίδες.

Τελικά το  1ο Old Vouta Meeting αναβλήθηκε και το νέο ραντεβού δόθηκε για την επόμενη Παρασκευή. Η Τροχαία Ελληνικού μοίρασε αρκετές κλήσεις, έκανε ελέγχους σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες ενώ έγιναν και προσαγωγές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Τσαμπα πηγαμε και τσαμπα κλησεις φαγαμε !!!

Μας την πεσαν στο ακυρο ασφαλιτες και ρωτησαν το παλικαρι που καθοταν μαζι μας αν ειχε μηχανακι ( ειχε κρανος στο χερι το παιδι ) τους κανει ναι και του λενε για παμε και ο αλλος ππυ ηταν μαζι του μας ελεγε φυγετε θα σας κανουμε προσαγωγη χαχαχαχα, ετσι “τραμπουκιζουν” αυτοι με απειλες που δεν στεκουν και με αναλογιες του τυπου ολοι μας και ενας απο σας.

Υ.γ ο αλλος μας κανει αστυνομικη επιχείρηση φυγετε απο την γεφυρα χαχαχαχα Ncis greek version

hermi paraklisi….

STAMATISTE TI DIMOSIEUSEIS
AS PAEI PATROPARADWTA !
PIO KALA PERNAGAME..
APO ATOMO SE ATOMO
KAI RANTEVOU KATW !
OPIOS ENDIAFERETE THA TO MATHEI

Παιδιά ακούστε, δεν υπάρχει τρόπος να παραμείνει κρυφή μια συνάντηση στην οποία καλείται 3.000 άτομα… ακόμα και με κλειστές ομάδες και προσωπικά μηνύματα πάλι θα μαθευτεί. Το θέμα είναι τι θέλουμε… να το μάθουν 5-10 άτομα… να μείνει κρυφό και να παμε μόνοι μας ή να το κοινοποιήσουμε παντού ώστε να μαζευτούν 5.000 άτομα και οι μπάτσοι να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν και στο τέλος να φύγουν… γιατί αλλιώς κάνουνε τσαμπουκα σε 100 άτομα και αλλιώς συμπεριφέρονται σε 5.000. Κάνω πρόταση η επομενη συνάντηση να είναι μαζική, να κοινοποιηθεί παντού και να κατεβεί η μισή Αθήνα. Είδα σήμερα τον τσαμπουκά που πουλήσανε σε 10 παιδάκια και σπάστηκα. Ας είμαστε την επόμενη φορά 5.000 και τα λέμε διαφορετικά. Κανένας δεν θα μπορέσει να μας εμποδίσει…

 fwth lathos kaneis…emeis exoume mia selida katrakeio club legete me mhxanes kai papakia..kai thn alh fora kanonisame volta glufada kai mas phgan kai sinodia oi mpatsoi…kai exoume kanei panw apo 10 sinantiseis kai den mas exoun piraksei pote..otan vlepoun oi mpatsoi 50-60 mixanakia na phgenoun volta den stamatane kanenan

Εγώ έχω καταλάβει ότι όποιος πάει πρώτος μένει!Στην πρώτη συνάντηση που δεν πήγε πρώτη η αστυνομία έφεραν μέχρι και τα ΜΑΤ για να φύγουμε!

Ασε πήγαν και την έπεσαν σε κατι πιτσιρικάδες με μαγκιά και άρχισαν να τρέχουν οι μάγκες αλλα αυτο ειναι αλλο 100 άτομα και αλλο 2 με 3000 κόσμος μάγκες

Σωστος..Ισχυει αυτο συμφωνω..μηπως και κρυφη αν γινει δεν θα σκασουν μολις πεσει συρμα οτι ειναι 500ατομα εκει κατεβητε για μεροκαματο..τα χουμε δει αυτα..για μενα πιο σωστη οργανωση και πιο πολυ κοσμο..

Alania krima gia simera den htan h mera mas , mazeutikame guro sta 100 atoma kai gia tetia mera htan polu kalo an kai den exei kati na kanoume ektos apo na dioxnomaste apo merikous merikous…

Kai pali , DEN KSENERWNOUME , pame dinamika gia thn allh paraskevh 12 tou mina idia wra idio meros !!!!

 Ασφαλητες και μπατσοι meet 1 εγινε τελικα……τα λεμε την αλλη βδομαδα γτ ο καιρος τα γαμησε..προσωχη εχει πολλα κωλαδικα και ασφαλητηκα

Δεν έχει και πολλούς μπάτσους. ..Μόνο καμια 200αρια!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΜΙΣΗ ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ

Θα μετραγε να στελναμε τους μπατσους βουτα με ολα αυτα τα ποστ, και να πηγαιναμε αλλου εμεις ανενοχλητοι. Ή και το αναποδο.

Πω πω, έχει υπέροχο καιρό…
Υπέροχο καιρό και πολύ κόσμο…
Πρέπει να έρθετε όλοι…
Αερογέφυρα ΤΏΡΑ…
Λυπάμαι τα ποδαράκια μου..

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.