Αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ από το Δημοτικό Συμβούλιο




Ανακοίνωση για την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων του από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου, ύστερα από λεκτικό επεισόδιο με τον δήμαρχο, εξέδωσε ο συνδυασμός “Άνω κάτω στο Καλαμάκι”

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Έως τώρα νομίζαμε ότι ο κ. Κονδύλης δεν άντεχε στο βάρος της κριτικής της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι. Στη χθεσινή (22-2-2016) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απεδείχθη ότι ο κ. Κονδύλης δεν αντέχει ούτε καν στην παρουσία μας στα συμβούλια.
Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι συστηματικά απευθύνει πρωτοφανείς προσβλητικές εκφράσεις απέναντι στη Δημοτική Κίνηση αλλά και προσωπικά την ίδια την επικεφαλής Ελένη Μπελιά, εκφράσεις που ντρέπεται κανείς ακόμα και να τις αναπαραγάγει, όταν μάλιστα εκφέρονται από τον “πρώτο πολίτη” της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, η τακτική του αυτή, κορυφώθηκε κατά τη συνεδρίαση στις 22-2-2016 όταν σε καθαρά διευκρινιστική ερώτησή μας για προβλεπόμενη δαπάνη του Δήμου (για τα ΚΑΠΗ) μας δήλωσε με οργίλο ύφος ότι δεν έχουμε δικαίωμα να θέτουμε τέτοιες ερωτήσεις (γιατί, αλήθεια, φοβάται κάτι ο κ. Δήμαρχος;) και συνέχισε με προτάσεις προσβλητικές για την Κίνηση αλλά και την επικεφαλής της, για την οποία δήλωσε ότι τη .. «συμπονά», συμπληρώνοντας μετά την κατακραυγή σε βάρος του ότι ο χαρακτηρισμός περί «συμπόνιας» είναι πολιτικός!!

Ο στόχος προφανής: να υποβιβάσει προσωπικά και συλλογικά τη Δημοτική Κίνηση, προσβάλλοντας έτσι και όλους τους συμπολίτες που μας εξέλεξαν στο δημοτικό συμβούλιο.Δίχως ίχνος νηφαλιότητας, δίχως επίγνωση του θεσμικού του ρόλου. Τυχαίο; Καθόλου. Ο κ. Κονδύλης αισθάνεται το βάρος του ελέγχου που του ασκείται από το ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι. Όσο περισσότερα ζητούμε να μάθουμε τόσο περισσότερο εντείνει την επίθεσή του. Χάνει την ψυχραιμία του, όμως. Δεν είναι σε θέση να απαντάει με επιχειρήματα. Ο μόνος τρόπος που ξέρει είναι αυτός της ειρωνείας, της λάσπης και των ύβρεων, των προσβολών και της συστηματικής παραποίησης των λεγομένων των δημοτικών μας συμβούλων. Τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου αποτελούν τρανή απόδειξη.

Αν πίσω από κάθε ερώτηση και παρέμβασή μας ο κ. Κονδύλης βλέπει μόνο τέρατα, αν αποζητά μόνον την επιβράβευση, τότε, προφανώς, δεν είναι σε θέση να αντέξει τον δύσκολο ρόλο του δημάρχου. Τι να κάνουμε, όμως; Στη Δημοκρατία οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι. Και κανένας, μα κανένας, δεν πρόκειται να φιμώσει τη διαφορετική άποψη ούτε και να καταργήσει με τον εκφοβισμό τον θεσμικό μας ρόλο ως αντιπολίτευσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.