Άγιος Δημήτριος:Τιμήθηκε η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης




Σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 η καθιερωμένη «Γιορτή της εκπαίδευσης» του Δήμου Αγ. Δημητρίου, επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 3 Ιεραρχών.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε για το έργο της η Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» και ο ιδρυτής της π. Αντώνιος Παπανικολάου, ιδρυτής της Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», ενώ το Δήμο τίμησε με την παρουσία της και την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της η κ. Σταματία Γεωργαντή, Πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Όπως κάθε χρόνο, στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν και διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά, οι εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν από τα σχολεία του Δήμου, καθώς επίσης και οι εθελοντές εκπαιδευτικοί του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.