Θα βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα με ένα ευρώ
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ (η οποία κατέθεσε σχετική πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή), ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους των Κοινωνικών Δομών, πως ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία που θα έχει ως αποδέκτες όλους τους ωφελούμενους αυτών.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους, να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του Πανιωνίου, αυτής της αγωνιστικής περιόδου, με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ανά άτομο.
Απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης αυτού του προνομίου, είναι η προσκόμιση βεβαίωσης ένταξης στις Κοινωνικές Δομές, η οποία θα παρέχεται μετά από αίτηση του ωφελουμένου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η βεβαίωση αυτή θα πρέπει να επιδεικνύεται κάθε φορά πριν την παρακολούθηση του κάθε αγώνα και η ισχύς της θα είναι για όλη τη διάρκεια της σαιζόν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 18, 2 ος όροφος και τηλ. 213 20 25 882.

Η Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Πολιτικής
Δεληγιάννη Κλαίρη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.