Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών στη Βάρκιζα
Έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, στη Βάρκιζα. Στην κατοχή του βρέθηκαν 6 κιλά χασίς (σοκολάτα), 1,8 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 250 γραμμάρια κοκαΐνης.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Η σύλληψη έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας της ΑΝ.Α.Σ.Α. (Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών). Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝ.Α.Σ.Α. 

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας, στους συναδέλφους των Τ.Α. Βάρης, Τ.Α. Βουλιαγμένης, Τ.Α. Κορωπίου, Υποδ/νσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής και Άμεσης Δράσης, για την επιτυχία που σημείωσαν μεσημβρινές ώρες της 21/01/2016 συλλαμβάνοντας δράστη ο όποιος κατείχε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα 6 κιλά (περίπου) κατεργασμένης ινδικής κάνναβης (σοκολάτα), 1,8 κιλά (περίπου) ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 250 γραμμάρια (περίπου) κοκαΐνης καθώς και αντικειμένων σχετικά με την καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Είναι αντιληπτό ότι οι επιτυχίες δεν έρχονται από μόνες τους, αλλά απαιτούν κόπο, προσπάθεια και πολλές ώρες υπερωριακής απασχόλησης για τις οποίες ως γνωστό δεν προβλέπεται αποζημίωση στο αστυνομικό προσωπικό.

Είναι σαφές ότι θα συνεχίσουμε ως Αστυνομικοί να επιτελούμε το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία, παρότι η πολιτεία μέχρι και σήμερα δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε σχέση με την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας. –

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.