Σύλλογος Οικισμού Εκτελωνιστών Αλίμου: “Για μια καλύτερη κοινωνία και για ένα κόσμο αλληλεγγύης”
Φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση για το 2016 των μελών του συλλόγου

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς, αγάπης, προσφοράς . Γι αυτό ο Σύλλογός μας (Οικισμού εκτελωνιστών Αλίμου) θεωρεί χρέος το να βοηθάει συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ετσι με τη βοήθεια των μελών μας συγκεντρώθηκαν φάρμακα για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου μας .
Βοηθήσαμε την Παιδόπολη Αλίμου με είδη που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών. Αναλάβαμε και ολοκληρώσαμε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Παιδόπολης όπου τα παιδιά ψυχαγωγούνται.

Συνεχίζουμε τη προσπάθεια να παραμένουμε δίπλα σε όποιον και όπου μας χρειάζεται. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας και όποιους βοήθησαν στην υλοποίηση των στόχων μας. Ελπίζουμε αυτές οι πράξεις καρδιάς να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα μιας νέας και δημιουργικής χρονιάς
Καλές γιορτές και με την ευχή για μια καλύτερη κοινωνία και για ένα κόσμο αλληλεγγύης !!!Eπένδυση στο Ελληνικό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)

Σύλλογος Οικισμού Εκτελωνιστών Αλίμου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X