Σε ξενοδοχείο της παραλιακής αποπλανούσε ο διευθυντής τράπεζας την 14χρονη




Ο 55χρονος διευθυντής κεντρικού υποκαταστήματος ιδιωτικής Τράπεζας, υποστηρίζει οτι τον παγίδευσε η 14χρονη, που του εμφανίστηκε ως 16χρονη και μάλιστα είχαν σεξουαλικές επαφές σε ξενοδοχείο πολυτελείας τις παραλιακής Λεωφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αυτός ο ισχυρισμός του 55χρονου αποτελεί και την υπερασπιστική του γραμμή, καθώς τα 16 έτη είναι το όριο που θέτει ο Νόμος περί ενηλικίωσης και πρωτοβουλίας, όσον αφορά στην επιλογή ερωτικού συντρόφου.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Από την άλλη πλευρά οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας κατηγορούν τον 55χρονο πως παραπλάνησε την κόρη τους και τελικά την αποπλάνησε γνωρίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για ανήλικη.

Ο 55χρονος οικονομολόγος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο ενήλικων αγοριών, οι οποίοι φοιτούν στο Πανεπιστήμιο, και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, όπως αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών και ερωτικών ραντεβού. Εκεί φαίνεται να γνωρίστηκαν ο 55χρονος με την 14χρονη, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εμφανίστηκε ως 16χρονη.

Πολύ σύντομα αυτή η ετερόκλητη επαφή πέρασε από την απλή συνομιλία μέσω τις ιστοσελίδας γνωριμιών, στην αποστολή και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης μαθήτριας, κάτι που αποτελεί βέβαια αντικείμενο της εν εξελίξει έρευνας. Το αν δηλαδή αυτές η φωτογραφίες είναι προϊόν της πειθούς του 55χρονου, ή πρωτοβουλία της 14χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο διευθυντής του τραπεζικού υποκαταστήματος συναντήθηκε πρώτη φορά με την ανήλικη μαθήτρια στο κέντρο τις Αθήνας και στην συνέχεια φαίνεται να κατέληξαν σε ξενοδοχείο της παραλιακής, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να προχηρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 14χρονης με την συγκατάθεσή της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακολούθησαν κι αλλά ραντεβού στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με ερωτικές επαφές μεταξύ τις ανήλικης μαθήτριας και του 55χρονου τραπεζικού διευθυντή.

Έτσι το ανακάλυψαν οι γονείς

Η αποκάλυψη τις απίστευτης υπόθεσης έγινε όταν οι γονείς της 14χρονης κοπέλα παρατήρησαν μία αλλαγή της συμπεριφοράς της και αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει με το παιδί τους. Συγκεκριμένα η κοπέλα είχε κλειστεί στον εαυτό της, παραμελούσε τα μαθήματά της και κλείνονταν με τις ώρες στο δωμάτιό της ασχολούμενη με το κινητό της τηλέφωνο.

Έτσι, εν αγνοία της έψαξαν το κινητό της τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή της, με αποτέλεσμα να δουν έντρομοι τα ερωτικά μηνύματα που αντήλλασσε το παιδί τους με τον 55χρονο τραπεζικό διευθυντή, αλλά και τις φωτογραφίες που του έστελνε με άσεμνες γυμνές πόζες.

Αμέσως οι απεγνωσμένοι γονείς της απευθύνθηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας οποίος έδωσε εντολή για άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.

Τελικά οι αστυνομικοί της Δίωξης εντόπισαν τον 55χρονο και τον προσήγαγαν στα γραφεία της Υπηρεσίας τους όπου και τον ενημέρωσαν για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Σε βάρος του 55χρονου, οποίος υποστηρίζει πως η ανήλικη μαθήτρια έρχονταν στα ραντεβού με την θέλησή της, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης και της ασέλγειας σε ανήλικο και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.