Πρωταθλήτριες και στην ανθρωπιά Σαχά, Εγκόροβα του ΑΝΟ Γλυφάδας




Εκτός από πρωταθλήτριες κολύμβησης τα δυο κορίτσια του ΑΝΟΓ η Ιωάννα Σαχά και η Όλγα Εγκόροβα απέδειξαν ότι είναι και πρωταθλήτριες στην ανθρωπιά δωρίζοντας μέρος από τα μαλλιά τους σε παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία.

Εθελόντριες για ένα ιερό σκοπό έγιναν οι δυο κορυφαίες κολυμβήτριες του ΑΝΟΓ μετέχοντας στο κίνημα “Donate Hair Donate Love” δώρισαν μέρος από τα πλούσια μαλλιά τους προκειμένου να αποκτήσουν έστω και με τεχνητό τρόπο.

Οι δυο πρωταθλήτριες του ΑΝΟΓ πήγαν σε συνεργαζόμενο κομμωτήριο και με πολύ χαρά κούρεψαν τις πλούσιες κοτσίδες τους για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν κι άλλα κορίτσια , κι άλλοι άνθρωποι δείχνοντας όπως οι δυο αθλήτριές μας  την ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη τους, για κάθε παιδί που έχει ανάλογη ανάγκη .

Εμείς τις συγχαίρουμε και τις στηρίζουμε

 Ποιo είναι το έργο του Σωματείου “Donate Hair Donate Love”

Έργο του σωματείου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.).

Επίσημη έναρξη λειτουργίας και έγκριση του Καταστατικού είναι τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενώ η προετοιμασία του ξεκίνησε τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η φιλοσοφία του Σωματείου βασίζεται στην Αποδεχόμαστε και στηρίζουμε πλήρως τα παιδιά όπως εκείνα επιθυμούν να είναι στην διάρκεια της απώλειας των μαλλιών τους.

Η παροχή περούκας αφορά παιδιά που μένουν στην Ελλάδα και δίνεται εντελώς δωρεάν στον λήπτη του.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που θα βοηθήσει τον σκοπό του Σωματείου μας καθώς και το έργο άλλων φορέων.

Με σύνθημα «Όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει τρόπος» όλοι μαζί, εθελοντές, δωρητές και κομμωτές δημιουργήσαμε τον 1ο Σωματείο Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

anog.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.