Η Σάσα Πατεράκη στο τηλεοπτικό spot για τον καρκίνο (VIDEO)




H δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος των γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) “Μαζί για τη ζωή”, Σάσα Πατεράκη, συμμετέχει στο τηλεοπτικό spot της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το spot γυρίστηκε στο ογκολογικό «Νίκος Κούρκουλος» στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, ήταν ιδέα της Ελληνικής Αντικαρκινικής και του προέδρου της Ευάγγελου Φιλόπουλου. Το γύρισμα έγινε εντός του νοσοκομείου. ||

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC), που εκπροσωπεί 280 οργανώσεις σε 90 χώρες του κόσμου. Η εκστρατεία ενημέρωσης κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου δίνει έμφαση στην πρόληψη και στη διαπίστωση ότι το 43% των καρκίνων μπορούν να αποφευχθούν με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Περιβάλλον χωρίς τσιγάρο για τα παιδιά και τους νέους.
  • Φυσική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, υγιεινή δίαιτα και αποφυγή παχυσαρκίας.
  • Αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.
  • Πληροφόρηση για τα εμβόλια που προλαμβάνουν μορφές καρκίνου.

Ο δρ Κρις Γουάιλντ, διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Έρευνας για τον Καρκίνο του ΠΟΥ, δήλωσε στο BBC ότι “αν εξετάσουμε το κόστος θεραπείας του καρκίνου (θα διαπιστώσουμε ότι) ξεφεύγει από τον έλεγχο, ακόμη και για τις χώρες υψηλού εισοδήματος. Η πρόληψη είναι απολύτως απαραίτητη και κατά κάποιον τρόπο είναι παραμελημένη”.

Σάσα Πατεράκη: H ευαισθησία είναι δύναμη και δείχνει την αγάπη, την προσφορά τη δοτικότητά μας, στους συνανθρώπους μας, στους κοντινούς μας ανθρώπους, στην οικογένειά μας. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο, αλλά νιώθω ευαίσθητη ψυχικά και πνευματικά. Την ευαισθησία μου στη ζωή, την έχω πληρώσει πολύ ακριβά βέβαια… Δεν μετανοιώνω όμως. Και όντως τη θεωρώ χάρισμά μου, με κάνει ανώτερο άνθρωπο, με αξίες

glyfadametropolitans.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.