Οι πρόσκοποι έκοψαν την πίτα τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου έκοψε την πίτα για το 2016, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Φέτος, η προσέλευση των γονέων, συγγενών, Παλαιών Προσκόπων και φίλων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με συνέπεια η αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων να είναι κατάμεστη. Ο Αρχηγός Συστήματος Τάσος Μπουραζάνης άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, καθώς και τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη με τους Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ήταν εκεί. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο με την ανασκόπηση του 2015 για κάθε Τμήμα του Συστήματος.

Ιδιαίτερη ιστορική στιγμή αποτέλεσε η απονομή του μεταλλίου Προσκοπικής Αξίας στο Σύστημα από τον Περιφερειακό Έφορο Σαρωνικού, Κωνσταντίνο Λυγερό. Το μετάλλιο αυτό απονέμεται σε Προσκοπικά Συστήματα με τουλάχιστον 75 έτη συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα δυο φλουριά είναι το λυκόπουλο Στέλλα Καλατζή και ο Στέλιος Φρέγκογλου, παλαιός βαθμοφόρος του Συστήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: τα Starbucks Π. Φαλήρου και τα Supermarket Σκλαβενίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.