Γλυφάδα: Συνέλαβαν ιδιοκτήτρια βιντεοκλάμπ που πουλούσε και νοίκιαζε DVD με επεισόδια τηλεοπτικών σειρών




Συνελήφθη στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 59χρονη, για παράνομη αναπαραγωγή και διάθεση προς πώληση και ενοικίαση DVD , χωρίς την απαιτούμενη άδεια αρμόδιων εταιρειών παραγωγής.

Σε βάρος της, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του άρθρου αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία εταιρείας παραγωγής, διενεργήθηκε έλεγχος, σε κατάστημα λιανικής πώλησης – βιντεοκλάμπ, ιδιοκτησίας της 59χρονης.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η κατηγορούμενη διέθετε προς πώληση και ενοικίαση -5.452- καταφανώς κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους DVD οι οποίοι και κατασχέθηκαν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Από την έρευνα, εξακριβώθηκε ότι η 59χρονη, τουλάχιστον από το 2015, ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος προέβαινε στην παράνομη αναπαραγωγή και κυκλοφορία, με σκοπό την πώληση, την ενοικίαση και την εκμετάλλευση ψηφιακών δίσκων DVD με επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, παραπλανώντας το καταναλωτικό κοινό και αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η προκληθείσα ζημιά από την ενοικίαση και διάθεση προς πώληση των κατασχεμένων δίσκων υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η 59χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.