Aνακοίνωση της παράταξης του Κορτζίδη για το εισιτήριο στο γήπεδο της Αργυρούπολης




Για να μην γίνονται ζημιές ή φθορές στο στάδιο Αργυρούπολης ή να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι το γήπεδο για εμπορικούς σκοπούς (προβλήματα που πράγματι είναι υπαρκτά) είναι αρκετό να υπάρχει φύλακας στο χώρο που να εποπτεύει.
Οι κάρτες εισόδου και πολύ περισσότερο το εισιτήριο δεν προσθέτουν τίποτα εκτός από κάποια χρήματα στο ταμείο του ΟΝΑΔΕΑ και γραφειοκρατία.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το να είναι επίσης κλειστό το γήπεδο τα Σαββατοκύριακα που βολεύει πολύ κόσμο να πάει να περπατήσει γρήγορα ή να τρέξει, δεν είναι σωστό και νομίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων δεν καλύπτουν όλο το χρόνο του διημέρου.
Όσον αφορά για το ατύχημα στο λούνα παρκ που επικαλείστε τι να πούμε, είναι γνωστός ο κιτρινισμός της “Ενωμένης Πόλης”. Επί της ουσίας όμως οι πολίτες που θα μπουν στο στάδιο (νέοι & ηλικιωμένοι) για να περπατήσουν γρήγορα ή να τρέξουν, μπορούν αυτό να το κάνουν και στο βουνό ή σε κάποιο χώρο και χρόνο με λίγη κίνηση (πχ στην πρώην αμερικανική βαση) ή σε κάποιο κάπως μεγάλο πάρκο του δήμου (πχ στην πρώην 129 ή στο Τρουμπάρι). Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να έχουν κάρτα εισόδου έτσι ώστε να ελέγχεται από το δήμο αν έχουν χαρτί από πχ καρδιολόγο;
Στους ελεύθερους κοινοχρηστους χώρους που δεν γίνονται οργανωμένα αθλητικά προγράμματα του δήμου οι πολίτες με δική τους ευθύνη μπορούν να κάνουν βάδην ή να τρέξουν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.