Ανακοίνωση της παράταξης του Κωνσταντάτου για τη συγκέντρωση στο γήπεδο της Αργυρούπολης




Όλοι στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η αντιπολίτευση σήμερα προκειμένου να μείνει μπάχαλο το Α στάδιο (και ας φωνάζουν οι ομάδες ότι κινδυνεύουν οι αθλούμενοι ) καθώς και να αθλείται δωρεάν εδώ όλη η Αθήνα ενώ πληρώνουν τα κορόιδα οι δημότες μας τα έξοδα συντήρησης . Η αντιπολίτευση επισης θελει ανοιχτο το σταδιο γιατι στηρίζει ουσιαστικά τις ιδιωτικές προπονήσεις των δεκάδων ιδιωτών γυνναστών που έρχονται επίσης εδώ από όλη την Αθήνα οι οποίοι αμειβονται μεν κανονικά από τους αθλητές τους αλλά στο Δήμο δίνουν μόνο την ευχή τους. Όλοι στην μεγάλη συγκέντρωση να μην μπαίνει κανένας με κάρτα και χαρτί γιατρού σε Δημοτικό Στάδιο που έχει κανονες όπως διεκδικεί η αντιπολίτευση και αν πεθάνει κάποιος όπως στο Λούνα Παρκ θα φταίνε όλοι οι άλλοι που δεν εφάρμοσαν απλα τον νόμο. ΥΓ Να κάνετε στο κέντρο του γηπέδου και πικ νικ αφού τι στάδιο τι πάρκο το ίδιο είναι για εσάς σύντροφοι!!!

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.