To Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης άνοιξε τις πόρτες του




Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το νεοσύστατο Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε ενδιαφερόμενους υποψήφιους σπουδαστές αλλά και μουσικόφιλους σε μία Open Day – παρουσίαση της δουλειάς των καθηγητών και των μαθητών του.
Μετά την ξενάγηση & την παρουσίαση στις αίθουσες μαθημάτων, το πρόγραμμα συνεχίστηκε σε εορταστικό κλίμα, με δρώμενα από τα τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μελωδίες και τραγούδια από τα τμήματα κιθάρας, πιάνου, μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Σπουδαστές μας καθώς τους Καθηγητές του Ωδείου και για τη συμμετοχή τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, και ώρα 11.00, στο Θέατρο του Δημαρχείου μας, σε μια εορταστική εκδήλωση αλληλεγγύης, στην οποία οι σπουδαστές και η Παιδική Χορωδία του Ωδείου μας θα παρουσιάσουν «Τα Χριστούγεννα του Άη Βασίλη». Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Όμιλος Φίλων Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.