Συνάντηση Πλακιωτάκη με τους δημάρχους των νοτίων προαστίων για το μεταναστευτικό




Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέτρεψε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε καθαρά ελληνικό, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφερόμενος στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.
Ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με δημάρχους Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, με αντικείμενο τη μεταφορά και εγκατάσταση μεταναστών σε δημόσιους και δημοτικούς χώρους της Αττικής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
«Η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν αίσθηση των επιπτώσεων που προκαλεί η ανεύθυνη πολιτική τους στον τόπο και τους πολίτες», ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι με δική του ευθύνη, μετέτρεψε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε καθαρά ελληνικό.
«Μην έχοντας κανένα σχέδιο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, συνεχίζει τους επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και μετατρέπει το μεταναστευτικό σε κορυφαίο πρόβλημα της χώρας», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, «εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περί ανοιχτών συνόρων ο κ. Τσίπρας δέχεται καθημερινά ανεξέλεγκτα τις μεταναστευτικές ροές και τις φορτώνει στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να τις διαχειριστούν, χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς σχέδιο, χωρίς χρήματα, χωρίς καμία υποδομή».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την ανησυχία του «για την εκτροπή της κατάστασης» και έκανε λόγο για κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή.
«Θεωρώ ότι η στάση του κ. Τσίπρα, αλλά και των συνεργατών του, εκτός από ανεύθυνη, είναι και εθνικά επικίνδυνη. Για το λόγο αυτό, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Και καλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει άμεσα στη Βουλή και να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και τον Ελληνικό λαό για το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.