Πανελληνίο Πρωταθλημα Ξιφασκίας σε αμαξίδιο




Καταχειροκροτήθηκαν οι αθλητές, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας σε αμαξίδιο που διεξήχθη στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Η Ξιφασκία σε αμαξίδιο αποτελεί ένα θεαματικό άθλημα, το οποίο έχει ήδη φέρει αρκετές επιτυχίες στη χώρα μας σε άνδρες και γυναίκες και αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό. Κατά την έναρξη των αγώνων ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης εξήρε τη δύναμη ψυχής των αθλητών και το έργο των ανθρώπων της Ομοσπονδίας, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι πάντα θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, αρωγός των προσπαθειών τους, υπενθυμίζοντας το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ομοσπονδίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Αναφέρθηκε δε με τα θερμότερα λόγια στην εντεταλμένη σύμβουλο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου, Ιωάννα Καρυοφύλλη την οποία και επαίνεσε για την ξεχωριστή της ευαισθησία και τη δράση της. Την ευχαρίστησε επίσης για τη συμβολή της στον ιδιαίτερα σημαντικό χώρο της άθλησης και του ρόλου της στην αλληλένδετη σωματική και ψυχική υγεία του πληθυσμού, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Τους φετινούς αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Σμύρνης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος», Βαγγέλης Αυγουλάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κώστας Σιάχος και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος όπου και έκαναν τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές. Ομοσπονδιακός προπονητής της Ξιφασκίας σε αμαξίδιο είναι ο Κάζαγλης Δημήτρης.

Τα αποτελέσματα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας σε αμαξίδιο, είναι:

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΝΔΡΩΝ (FOIL) A’ KAI C’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 η θέση ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2 η θέση ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ν.Α.Σ. ΑμεΑ ΤΥΡΤΑΙΟΣ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (EPEE) Α” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 η θέση ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2 η θέση ΝΤΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Σ. ΑμεΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 3 η θέση ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΑΘΗ ΑΝΔΡΩΝ (SABRE) Α” & Β” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 η θέση ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2 η θέση ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Σ.Κ.Α. ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 3 η θέση ΝΤΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Σ. ΑμεΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (EPEE) Α” & Β” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 η θέση ΛΟΥΦΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Α.Σ. ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΑΘΗΝΑΣ 2 η θέση ΒΛΑΜΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 3 η θέση ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (SABRE) Α” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 η θέση ΒΛΑΜΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2 η θέση ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Α. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.