Παλαιό Φάληρο: “Όχι άλλο αίμα στις διαβάσεις της Ποσειδώνος”




Μια γυναίκα από το Παλαιό Φάληρο έχασε τη ζωή της ενώ μια άλλη τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε πάνω τους βυτιοφόρο, την ώρα που επέστρεφαν από την παραλία.

Το τροχαίο έγινε στη διάβαση του πάρκου του Φλοίσβου. Στο τραγικό περιστατικό αναφέρθηκε ο γιατρός Ιωάννης Μπίτσικας,  δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Από το 1992 που ασκώ την ιατρική στο Π. Φάληρο, τρεις ασθενείς μου έχουν χάσει τη ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, σε κάποια διάβαση με φανάρι. Ένας τέταρτος, εμβληματική φυσιογνωμία του Π. Φαλήρου, τραυματίστηκε θανατηφόρα σε κάποια διάβαση και άφησε την τελευταία του πνοή σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού βασανίστηκε δύο μήνες σχεδόν, μετά τον τραυματισμό του.

Το τελευταίο επεισόδιο έγινε πριν λίγες μέρες, όταν δύο συμπολίτισσές μας επέστρεφαν από την παραλία, στη διάβαση του πάρκου του Φλοίσβου. Ένα βυτιοφόρο, που ξεκίνησε πρόωρα, θανάτωσε τη μία και τραυμάτισε την άλλη, που ευτυχώς διεσώθη, αλλά θα ταλαιπωρηθεί πολύ μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως.

Πρέπει άμεσα να δημιουργηθούν διαβάσεις πεζών, είτε υπόγειες, είτε εναέριες, που θα κάνουν ασφαλή την πρόσβαση των συμπολιτών μας στην παραλία, που είναι άλλωστε το σημείο έλξης όλων των κατοίκων της Πόλης μας.

Γνωρίζουμε ότι το θέμα έχει τεθεί στο παρελθόν, χωρίς αποτέλεσμα. Παρακαλούμε να επανέλθετε και να πιέσετε για τη δημιουργία  ασφαλών διαβάσεων προς την παραλία. Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν αποτιμάται σε χρήματα. Αρκετό αίμα έχει ήδη χυθεί στις διαβάσεις της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος”

ΠΗΓΗ: rak-pfalirou.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.