Ο Άλιμος τίμησε τον Άγιο Νικόλαο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα έγινε και φέτος η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου, στο Κάτω Καλαμάκι. Πλήθος κόσμου έσπευσε να προσκυνήσει την εικόνα του αγίου, ο οποίος θεωρείται ο κατ΄εξοχήν προστάτης των ναυτικών, καθώς και του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, γιατί στο βίο του αναφέρονται θαύματα που έχουν  σχέση με τη θάλασσα. Για το λόγο  αυτό, όλα τα πλοία του πολεμικού ναυτικού, καθώς και όλα τα εμπορικά, φέρουν την εικόνα του.

Το παρών στη περιφορά της εικόνας έδωσε  ο Δήμαρχος, ο οποίος κράτησε την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής της και η Αντιδήμαρχος στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ευδοξία Δουδωνή.
(Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Βίντεο: Δέσποινα Ιωάννου)
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.