Mαρτυρία για τη ληστεία στη Βούλα: “Έτσι μπήκαν οι μασκοφόροι στο σπίτι μου” (VIDEO)




To 50χρονο πρώην μοντέλο δεν περίμενε ποτέ ότι η γυναίκα που την βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού θα ήταν αυτή που θα βοηθούσε και τους ληστές να εισβάλουν στο διαμέρισμα της στην Βούλα και να της αρπάξουν 200.000 ευρώ.

Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου βρισκόταν η 50χρονη ιδιοκτήτρια και η οικιακή βοηθός που ετοιμαζόταν να φύγει.

Όπως λέει σοκαρισμένη στο protothema.gr η γυναίκα: «Άνοιξα στην οικιακή βοηθό να φύγει ως συνήθως και απ’ έξω περίμεναν δύο μασκοφόροι».

Με κινήσεις γρήγορες, οι δράστες απέσπασαν εύκολα το κλειδί που θα άνοιγε το χρηματοκιβώτιο της ιδιοκτήτριας, όπου φιλούσε τα χρήματα της και το άνοιξαν. Σ

Σύμφωνα με την αστυνομία η οικιακή βοηθός ήταν εκείνη που βοήθησε τους δράστες να μπουν στο σπίτι και να κλέψουν με αστραπιαίες κινήσεις τα χρήματα.

«Με έσπρωξαν και έπεσα κάτω στο πάτωμα, αυτή έφυγε ατάραχη, ήταν προφανώς συνεργοί, με φίμωσαν, με πέταξαν στον καναπέ και άρχισαν να με χτυπάνε», λέει χαρακτηριστικά η 50χρονη γυναίκα που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ.

«Όταν τους είπα «τι θέλετε από μένα;» μου απάντησαν «μακάρι να ξέραμε κι εμείς τι θέλαμε» με σπαστά ελληνικά. Τότε ο άλλος πήγε στον διάδρομο και από το κινητό του τηλεφώνησε σε αυτή τη γυναίκα τον καθοδήγησε και ήρθε και με έψαξε, άνοιξε το φερμουάρ από τη φόρμα που φορούσα, βρήκε το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο και μου πήραν τα λεφτά και τα κοσμήματα μεγάλης αξίας και γούνες και φορέματα», συμπληρώνει.

Τέλος εξηγεί: «Με πέταξαν στο κρεβάτι, δεμένη με ταινίες, φιμωμένη, με άφησαν πιθανότατα να πεθάνω από ασφυξία. Μου πήραν και ένα κινητό που είχα και μου είπαν ότι αν μιλήσω στην αστυνομία θα με σκοτώσουν. Κατάφερα και ελευθερώθηκα μόνη μου και κάλεσα το 100».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σπείρα σκληρών Γεωργιανών κακοποιών που χρησιμοποιούν νεαρές ομοεθνείς τους, βάζοντας τες να δουλεύουν σε σπίτια ως οικιακές βοηθοί με σκοπό να τους δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.