Καλάθια αλληλεγγύης για την Παιδόπολη Αλίμου “Άγιος Ανδρέας” (ΕΙΚΟΝΕΣ&VIDEO)




(Ρεπορτάζ – Βίντεο – Φωτογραφίες: Δέσποινα Ιωάννου)

Το σφύριγμα για την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα είχε δοθεί για τις 19:00 το απόγευμα. Το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γήπεδο μπάσκετ των ομάδων Πέρα-Ταταύλα), γέμισε και  ο στόχος που είχε μπει πέτυχε.

Οι  Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες, για άλλη μια φορά, έδειξαν την αγάπη τους για τα παιδιά, δίνοντας τον “οβολό” τους, για την ενίσχυση της Παιδόπολης Αλίμου ¨Άγιος Ανδρέας¨. Τα παιδάκια που φιλοξενούνται εκεί θα περάσουν όμορφες και χαρούμενες γιορτές, χάρη σε όλους εμάς.
Ο Ρήγας Δάρδαλης και η Ζήνα Κουτσελίνη, ήταν οι παρουσιαστές αυτής της υπέροχης βραδιάς.
Ρεντζιάς, Ντικούδης, Τσαρσαρής, Πρέλιεβιτς, Παπαλουκάς, Σούλης, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης, Σιούτης, Βουρζούμης, από την ομάδα των Βετεράνων Ελλήνων Διεθνών, με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη και Λινάρδος, Μποσγανάς, Δρελιώζης, Παντελιάδης, ενισχυμένοι με παίκτες της Άλφα, του Πέρα και των Τραχώνων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ, πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και καταχειροκροτήθηκαν.
Την εκδήλωση άνοιξε ο αθλητικός σύλλογος “ΦΩΚΕΑΣ” και τη σκυτάλη πήρε ο Θουκυδίδειος Γ.Σ.
Στη διάρκεια των τάιμ-άουτ, στο παρκέ έμπαινε ο αθλητικός σύλλογος “ΓΑΙΑ”, για να παρουσιάσει μερικές από τις γυμναστικές του επιδείξεις.
Στο ημίχρονο, μπήκαν στο γήπεδο οι μικροί παίκτες των αθλητικών συλλόγων, Πέρα, Άλφα, Τραχώνων και South όπου με τη βοήθεια των βετεράνων αθλητών, έδειξαν και αυτοί τις δυνατότητές τους.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιώργος Σιγάλας, εμψύχωναν τις ομάδες, όποτε αυτές το είχαν ανάγκη.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης είπε στην ομιλία του:
“Ευχαριστούμε τους μεγάλους αθλητές, τα μεγάλα ονόματα, που έχουν σηκώσει ψηλά το Ελληνικό Μπάσκετ και την Ελλάδα, που δίνουν απόψε το “παρών” παίζοντας για την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας” και ταυτόχρονα μας διδάσκουν για μια ακόμη φορά, ένα μάθημα αλληλεγγύης, ήθους και συμπεριφοράς.
Ευχαριστούμε το Βυζαντινό για τη φιλοξενία αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που είναι παρόντες.  Εύχομαι σε όλους σας, καλές γιορτές και ιδιαίτερα στη νεολαία που βλέπω ότι είναι εδώ απόψε, να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτών των ανθρώπων, που δεν έχουν σηκώσει μόνο την Ελλάδα μπροστά, αλλά εξακολουθούν να μας δίνουν μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ειδικά αυτές τις μέρες που διανύουμε. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα απόψε”.
Στο τέλος του αγώνα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Περικλής Ιακωβάκης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, η Ρούλα Πραγκαλούδη, ο Ευάγγελος Λιμπεράτος, ο Θοδωρής Αγγελίνος και φυσικά η ομάδα των Βετεράνων Ελλήνων Διεθνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.