Οι Μέλισσες και ο Γιώργος Καραγκούνης στο Πανόραμα της Βούλας




Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Βούλας μαζί με τους ΠανΟραματιστές ζωντανεύουν τη μαγεία των Χριστουγέννων το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στην Πλατεία Άλσους.

Σας περιμένουν χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, ο Άγιος Βασίλης, η Μάγισσα Μπεφάνα, τα ξωτικά, η γωνιά του παραμυθιού, διάφορα δρώμενα και μια μαγική παρουσία: Το αγαπημένο συγκρότημα μικρών και μεγάλων ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ θα είναι μαζί μας την Κυριακή 13/12 και ώρα 14:00-15:30.

Την Κυριακή ελάτε να στολίσουμε τα δέντρο της Αγάπης στην Πλατεία Άλσους γιατί τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Για κάθε στολίδι που κρεμιέται, ρίχνουμε στον κουμπαρά της Αγάπης το αντίστοιχο αντίτιμο. Όλα τα έσοδα του κουμπαρά θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ώστε να καλύψουν ανάγκες που για πολλούς απλά φαίνονται αυτονόητες. Γιατί όταν σβήνουν τα γιορτινά φώτα αυτό που μένει είναι η προσφορά και η αγάπη. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα και στην αξιοπρέπεια.

Ταυτόχρονα στολίζουμε το δέντρο της Χαράς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας παρέα με τον θρυλικό αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη στις 6:30 το απόγευμα και στις 7:00 το απόγευμα μαζί με το Δήμαρχο του Δήμου μας κύριο Κωνσταντέλλο, τραγουδάμε τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά της Χορωδίας του Σχολείου μας VIVA VOCE και ανάβουμε τα φώτα των Δέντρων δημιουργώντας μία γιορτινή και φωτεινή πύλη για τη γειτονιά μας. Σας περιμένουμε με ζεστό αρωματικό κρασί, ψησταριά, φαγητά και χριστουγεννιάτικα γλυκά για να γιορτάσουμε μαζί μικροί και μεγάλοι.

Ταυτόχρονα το Σάββατο και την Κυριακή η δημιουργία και η φαντασία θα αποτυπώνονται σε κάθε τμήμα του Χριστουγεννιάτικου παζαριού: πάγκοι γεμάτοι με ευφάνταστα δώρα (χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο) δημιουργίες παιδιών και μεγάλων σε οικονομικές τιμές, λαχειοφόρος αγορά, DJ με μουσική όλη μέρα και για τους μικρούς μας φίλους μία τετράποδη έκπληξη την Κυριακή 15:30-17:30 και άλλα πολλά…

Τα χρήματα, που θα συγκεντρωθούν από το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση δράσεων του συλλόγου, με σκοπό την κάλυψη των ελλείψεων σε υποδομές αναγκαίες για την εκπαιδευτική λειτουργία του σχολείου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.