Γλυφάδα: Πήρε 12.000 ευρώ για τη φιλανθρωπική συναυλία η Βίσση;




Σάλος έχει προκληθεί μετά από δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο που θέλουν την Άννα Βίσση να πήρε 12.000 ευρώ για φιλανθρωπική συναυλία στη Γλυφάδα! Το star.gr μίλησε με όλους τους εμπλεκόμενους και παρουσιάζει όλη την αλήθεια, αλλά και το έγγραφο – ντοκουμέντο που έχει αναρτηθεί στην «Διαύγεια».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας έγινε την περασμένη Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας. Εκτός από την Άννα, συμμετείχαν οι Boys and Noise, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Mike και ο DJ Pitsi, ενώ, αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γλυφάδας.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα επικαλούνται αποσπάσματα του συμφωνητικού του Δήμου με την εταιρεία παραγωγής της συναυλίας, «Άννα Βίσση & ΣΙΑ ΟΕ Καλλιτεχνικές Παραγωγές» και υποστηρίζουν ότι το ποσό των 12.915 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) δόθηκε ως αμοιβή και η φιλανθρωπία ήταν το πρόσχημα, ενώ αφήνουν αιχμές ότι η τραγουδίστρια έκοψε μηδενικό τιμολόγιο για την εφορία.

Η απάντηση της Βίσση στο star.gr

«Το συμφωνητικό έχει κατατεθεί στην εφορία και το ποσό που αναγράφεται αφορά στην πληρωμή των συντελεστών, μεταξύ των οποίων 11 μουσικοί, 4 τεχνικοί και άνθρωποι που εργάστηκαν στα παρασκήνια», τόνισε αποκλειστικά στο star.gr στενός συνεργάτης της Άννας Βίσση.

Παράλληλα, η ίδια πηγή διέψευσε κατηγορηματικά ότι η τραγουδίστρια πληρώθηκε, παραπέμποντας μάλιστα στη σχετική παράγραφο του συμφωνητικού όπου ρητά αναφέρεται πως «οι καλλιτέχνες θα παρευρεθούν άνευ οικονομικού ανταλλάγματος στη συναυλία».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Τι λένε η δισκογραφική εταιρεία και ο Δήμος

«Δεν τίθεται κανένα θέμα αμοιβής! Ούτε η Άννα, ούτε οι υπόλοιποι τραγουδιστές και ο DJ πληρώθηκαν», ξεκαθάρισε στο star.gr και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας «Panik Records», στο δυναμικό της οποίας ανήκουν όλοι οι καλλιτέχνες.

Παρόμοια διαβεβαίωσε δόθηκε και από τον Δήμο Γλυφάδας. Όπως είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το star.gr,όλοι οι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν αφιλοκερδώς, ενώ η δαπάνη της συναυλίας αφορούσε τους μουσικούς και άλλους συντελεστές των backstage, τον παντός είδους εξοπλισμό και την διαφήμισή της εντός των ορίων του Δήμου (αφίσες, φυλλάδια).

«Δεν κάναμε τίποτα εν κρυπτώ! Όλα πέρασαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο παραβρισκόταν και η Αντιπολίτευση, έγιναν όπως ορίζει ο Νόμος και δημοσιεύτηκαν στη “Διαύγεια” ως όφειλαν», πρόσθεσαν οι άνθρωποι του Δήμου.

Δείτε το συμφωνητικό εδώ: 7Μ2ΗΟΛΓΦ-ΡΩΟ.pdf7Μ2ΗΟΛΓΦ-ΡΩΟ.pdf

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου – star.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.