Γλυφάδα: Έκθεση φωτογραφίας της LORA D.




Την πρώτη της ατομική έκθεση φωτογραφίας, με φιλανθρωπικό μάλιστα χαρακτήρα παρουσιάζει η Λώρα Δημόγλου.

Τα κέρδη της έκθεσης θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Γλυφάδας, με την σχεδιάστρια μόδας να αποκαλύπτει ότι «… πρόκειται για εικόνες και θέματα που με άγγιξαν και θέλησα να τα μοιραστώ βοηθώντας παράλληλα συνανθρώπους μας. Ευχαριστώ τον Δήμο Γλυφάδας για την παραχώρηση της αίθουσας και για τη βοήθεια της οργάνωσης».

Πειραιώτισσα με πνεύμα ατίθασο και ονειροπόλο στην διαδρομή της φλερτάρει και εκφράζεται με τον χορό το τραγούδι και το σχέδιο μόδας, αλλά παραμένει πάντα ερωτευμένη με τη δημιουργία της τέχνης. Ξεκίνησε από το ελληνικό χορόδραμα της Ραλλού Μάνου, ολοκλήρωσε τις σπουδές της δίδαξε σε σχολές χορού, για να ασχοληθεί αργότερα με το χώρο του θεάματος, πριν ανακαλύψει τον υπέροχο και λαμπερό κόσμο της μόδας.
Η Λώρα Δημόγλου, ή όπως είναι πιο γνωστή πλέον η LORA D. αποφάσισε να ενεργοποιήσει και την αγάπη της για τον φωτογραφικό φακό, με φωτογραφίες της να δημοσιεύονται συχνά στο ηλεκτρονικό περιοδικό Vogue Italia (Photovogue it) και πλέον έρχεται μέσα από την συγκεκριμένη έκθεση να «δέσει» τη δημιουργικότητά της με τα φιλανθρωπικά της αισθήματα…

Διάρκεια έκθεσης: Από Τετάρτη 9 έως Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου
Χώρος: Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας
(Έναντι Αγ. Κωνσταντίνου)
Ώρες λειτουργίας: 09.00 – 20.00
Εγκαίνια: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 18.00

(topmodels.gr)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Tο παρών στην πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας της Λώρας Δημόγλου έδωσαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο δημοτικός σύμβουλος Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.