Δήμος Γλυφάδας: Νέα όπλα στη μάχη της καθαριότητας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δοκιμή στα καινούρια σάρωθρα που απέκτησε ο δήμος για την καθαριότητα της πόλης, έκανε ο Γιώργος Παπανικολάου. και όπως γράφει στη σελίδα του στο facebook, η καθαριότητα θα γίνεται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Γιώργος Παπανικολάου

Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Δήμου μας, για να προσφέρουμε καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες. Ειδικά στον τομέα της καθαριότητας παραλάβαμε νέα, σύγχρονα μηχανήματα (σάρωθρα), ενώ ήδη έχουμε ολοκληρώσει την επισκευή των παλαιότερων.

Με τα καινούργια μηχανήματα θα καθαρίζουμε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, για να γίνει ακόμα καλύτερη η καθημερινή φροντίδα της Γλυφάδας μας. Μέσα σε ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες, προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώνουμε την παροχή υπηρεσιών, προς όφελος της πόλης και των δημοτών. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.