«Ασφαλείς στο σπίτι» – Νέο πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης ηλικιωμένων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγ. Δημητρίου, μέσω των Προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» & «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας», συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με την ΜΚΟ PRAKSIS, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Ασφαλείς στο σπίτι».

Το πρόγραμμα «Ασφαλείς στο σπίτι» υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ και έχει ως βασικό στόχο την υποστήριξη ηλικιωμένων ατόμων για την παραμονή τους στο σπίτι, μέσα από τρεις βασικούς άξονες:

  • Ασφάλεια
  • Προστασία
  • Γενικές Βελτιώσεις

Μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε τρεις κατοικίες, οι οποίες επιλέχθηκαν με βάση τα κριτήρια ένταξης του προγράμματος.
Την χρονική αυτή περίοδο γίνεται διερεύνηση των αναγκών σε 4 έως 6 ακόμη κατοικίες, των οποίων οι επισκευές θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το Φεβρουάριο 2016.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Μόνωση ταράτσας - πριν
Μόνωση ταράτσας - μετά
Αποκατάσταση ταβανιού - πριν
Αποκατάσταση ταβανιού - μετά
Αποκατάσταση μπάνιου

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.