Άλιμος: Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα από τους μπόμπιρες των δημοτικών παιδικών σταθμών (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Η πιο όμορφη και γλυκιά περίοδος του χρόνου, γεμάτη όνειρα, μαγεία και ελπίδα, είναι τα Χριστούγεννα. Αυτές οι γιορτές είναι πάντα οι αγαπημένες όλων των παιδιών και το γλυκό τους χαμόγελο, ειδικά φέτος, μας κάνει πιο αισιόδοξους και φωτίζει τη ζωή μας με μοναδικό δώρο την αγάπη.

Οι Νάνοι, οι Χιονούλες, οι Καλικάντζαροι, οι Κούκλες, οι Μάγοι, τα Παραμύθια, οι Κουραμπιέδες, τα Μελομακάρονα, οι Τάρανδοι, ο Αί Βασίλης, τα Ξωτικά, τα Ελάφια, τα Παιχνίδια, οι Νεράιδες, τα Παιδιά Όλης Της Γης και άλλα πολλά, ζωντάνεψαν στις τριήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών του δήμου μας, που πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στη θεατρική σκηνή του Κάρολος Κουν.
Οι μικροί μας πρωταγωνιστές, καταχειροκροτήθηκαν απ΄όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα και ευχήθηκαν σε όλους μας, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. Στο τέλος κάθε παράστασης περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τα παιδιά. Στη σκηνή του θεάτρου έπεφτε χιόνι και έτσι τα φετινά τους Χριστούγεννα έγιναν λευκά!!!
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, ευχαρίστησε για τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν για τις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας και έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών.
Το παρών έδωσαν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου και ο Κωνσταντίνος Φαλιέρος, μέλος του Δ.Σ. των παιδικών σταθμών.

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.