Αυτός είναι ο δικηγόρος που πυροβόλησαν στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δύο άγνωστοι πλησίασαν, πυροβόλησαν στα πόδια και τραυμάτισαν τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο… Toν πυροβόλησαν έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που ανέβαινε στην μοτοσυκλέτα του, ρίχνοντας του τρεις σφαίρες!

Ο Αργύρης Λίβας έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις από τον αθλητικό χώρο, ενώ ήταν δικηγόρος της Βέροιας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0) και υπερασπίστηκε την ομάδα στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου αθωώθηκε η Βέροια για τις κατηγορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος.

Μία ακόμα πρόσφατη υπόθεση που είχε αναλάβει ήταν η προσπάθεια του Αρη το περασμένο καλοκαίρι να ανέβει από την Γ’ Εθνική στην Football League, ενώ έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

 ΠΗΓΗ:  gazzetta.gr 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΕΔΡΑΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.