Άλιμος: Μια ονειρική παράσταση που μάγεψε το κοινό! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Όσοι δεν ήρθαν έχασαν!!! Ήταν μαγικό αυτό που έβλεπες επάνω στη σκηνή. Μας είπαν για ερασιτέχνες ηθοποιούς (που μόνο ερασιτέχνες δεν ήταν). Τι να περιγράψεις; Τα σκηνικά, τα κουστούμια, την ερμηνεία, ήταν όλα εκπληκτικά. Ευχαριστούμε τη θεατρική ομάδα Ιλίου “Ονειροβάτες”, για τη θεσπέσια παράστασή της, “ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ”, (το αριστουργηματικό αφηγηματικό ποιήμα του Β. Κορνάρου) που ανέβασε στη σκηνή του Θεάτρου Κάρολος Κουν, στον Άλιμο.

Δεν είναι τυχαίο που σαν ομάδα  έχουν κερδίσει 2 βραβεία, του Α΄Ανδρικού ρόλου και του Α΄ Γυναικείου ρόλου οργάνωσης συνόλου, στους 29ους Πανελλήνιους Αγώνες Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Ζωγράφου.

Η αίθουσα του θεάτρου ήταν γεμάτη και εκτός από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Θ.Ο.Π.Α.Α  Στέφανο Διαμαντή και Νίκο Αλβανό, στο χώρο βρέθηκαν επίσης  μέλη του Δ.Σ  του Θουκυδίδειου Oργανισμού, ο Πρόεδρος επιτροπής παιδείας Γιάννης Μαριόλης και η πρόεδρος των Κρητών Αλίμου, Κλέα Μανωλαράκη.
Στο τέλος της παράστασης ο πρόεδρος του Θ.Ο.Π.Α.Α έδωσε στη κυρία Χριστοδούλου, (σκηνοθέτη) του έργου, ένα βιβλίο με την ιστορία του Αλίμου.
Ευχαριστούμε θερμά όσους έφεραν σακούλες με τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
(Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Βίντεο: Δέσποινα Ιωάννου)
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.