Τζόκερ: Πεντάρι σε πρακτορείο της Γλυφάδας




Μπορεί για μία ακόμα φορά να μην προέκυψε μεγάλος νικητής στην 1η κατηγορία του Τζόκερ, ωστόσο στην 2η κατηγορία βρέθηκαν συνολικά 8 πεντάρια, που αποδίδουν σε κάθε τυχερό το ποσό των 69.518 ευρώ. Ενα εξ αυτών μάλιστα βρέθηκε στο πρακτορείο του Νικόλαου Ξυλούρη (Πατρών 1) στην Κόρινθο και προέκυψε με δελτίο των 2,5 ευρώ. Οι υπόλοιπες 7 επιτυχίες αφορούν δελτία, που κατατέθηκαν σε πρακτορεία σε Αγρίνιο, Μυτιλήνη, Αρχάγγελο Ρόδου, Αριδαία, Νέα Αρτάκη, Γλυφάδα και Ακάκι Λευκωσίας.

Οι αριθμοί που ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης ήταν: 2, 10, 19, 31, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 13. Σημειώθηκε τζακ ποτ και στην επόμενη κλήρωση το Τζόκερ θα μοιράσει 9 εκατομμύρια ευρώ, στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Από νωρίς χθες το πρωί, σχηματίστηκαν ουρές στα πρακτορεία αφού τα 12 συνεχόμενα τζακ-ποτ είχαν φέρει προς κλήρωση το αστρονομικό ποσό των 7,4 εκατομμυρίων ευρώ! Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην επόμενη κλήρωση, καθώς το ποσό που θα μοιραστεί αυξήθηκε κατά 1,6 εκατ. ευρώ!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.