Σύμμαχος ο καιρός για τον XTERRA Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης




Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, όλες οι προβλέψεις δείχνουν οτι ο καιρός αυτή τη φορά θα είναι σύμμαχος των αθλητών και αθλητριών, που θα λάβουν μέρος στον XTERRA Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.
Ο καιρός την Κυριακή αναμένεται αίθριος, με βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως μέχρι 2 μποφώρ, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για κολυμβητικό αγώνα.
Θα παρακαλούσαμε να δείτε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες για την ώρα προσέλευσης και την παράδοση των αγωνιστικών σας πακέτων, που θα πραγματοποιηθεί από 2 διαφορετικές τοποθεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Η λίστα συμμετοχών έχει ανανεωθεί και είναι διαθέσιμη στο link που θα βρείτε στη συνέχεια του newsletter.

 Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τη σελίδα μας στο www.facebook.com/xterragreece αλλά και την ιστοσελίδα μας  www.xterragreece.com με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, νέα και ανακοινώσεις για τις διοργανώσεις της XTERRA στην Ελλάδα.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά για την συμμετοχή σας στη διοργάνωση και να σας ευχηθούμε
Καλή Επιτυχία

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.