Ο Στέλιος Δίβαρης εκπροσώπησε τη Γλυφάδα στο Σίδνεϊ




Συνάντηση με το Δήμαρχο του Rockdale κ.Bill Saravinoski είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας κ. Στέλιος  Δίβαρης.  Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργικής Διαδρομής»  βρέθηκε στη  Αυστραλία, στο πλαίσιο επαγγελματικού του  ταξιδιού στο Σίδνεϊ. 

Το Rockdale είναι αδελφοποιημένη πόλη με το Δήμο Γλυφάδας εδώ και 16 χρόνια. Στη  συνάντηση, ο κ. Δίβαρης μετέφερε μηνύματα του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου  Παπανικολάου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για ανανέωση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων.
Στο Δήμο του Rockdale δόθηκε από τον κ. Δίβαρη αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει την ιστορία και την εξέλιξη της πόλης μέσα από φωτογραφίες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι ελληνικής καταγωγής Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αντρέας Τσούνης και ο κ. Πήτερ Πούλος, ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής κ. Στήβ Κάμπερ, παλαιότεροι σύμβουλοι ελληνικής καταγωγής καθώς και ελληνοαυστραλοί επιχειρηματίες.

Ο Δήμαρχος του Rockdale πρότεινε στον κ. Δίβαρη να εξεταστεί η από κοινού δημιουργία επιτροπής που θα προάγει την εμπορική και επιχειρηματική συνεργασία των δύο πόλεων. Μάλιστα, πρότεινε η επιτροπή αυτή να στελεχώνεται και  από επιχειρηματίες και επαγγελματίες των δύο πόλεων ώστε να είναι διαρκής και να μην εξαρτάται από τα πρόσωπα που είναι στη διοίκηση κάθε φορά. Ο κ. Δίβαρης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις του Δημάρχου κ Bill Saravinoski στο Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε ν’ αναληφθούν πρωτοβουλίες για εποικοδομητική συνεργασία των δύο πόλεων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.