Κατάληψη του Δημαρχείου Γλυφάδας
Η ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συμμετέχει στην αγωνιστική δράση και καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στο Δήμο και το Ν.Π.Δ.Δ. σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο (Άλσους 15 – Γλυφάδα), προκειμένου να ενημερωθούμε και να κινητοποιηθούμε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι αλλά και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων.

Συγχρόνως να οργανώσουμε με καλύτερο τρόπο την αντίδρασή μας στις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής για την ιδιωτικοποίηση και εκχώρηση σε ιδιώτες βασικών υπηρεσιών του Δήμου και του Κ.Α.Π.ΠΑ.

Η επιτυχία και αυτών των αγώνων μας βρίσκεται στη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων μας, καθώς η σκληρή λιτότητα γενικεύεται, επεκτείνεται, μονιμοποιείται!!!

Μπροστά στη νέα γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την ψήφιση των εφαρμοστικών Νόμων για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, στην κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α., στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α. αλλά και στη νέα φοροεπιδρομή, εμείς απαντάμε με το δυναμικό, ενωτικό αγώνα μας.

Καμία απογοήτευση, καμία αδράνεια αλλά και εφησυχασμός δεν μας σταματά… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ Δημαρχείου Γλυφάδας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00 το πρωί.

 

                                   Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                      Γιώργος Παπαδούδης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.