Ηλιούπολη: Στους δρόμους η δημοτική αστυνομία
Μετά από έναν σκληρό αγώνα δρόμου με πολλά γραφειοκρατικά και διαδικαστικά εμπόδια, ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους πολίτες του ότι επαναλειτουργεί και βρίσκεται ήδη στους δρόμους η δημοτική αστυνομία.
Όπως είναι γνωστό, με νόμο η Δημοτική Αστυνομία καταργήθηκε και με νόμο δόθηκε η δυνατότητα στους δήμους επανασύστασής της.
Με τον νέο νόμο το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης πήρε αμέσως απόφαση για την επανασύσταση ενός απολύτως χρήσιμου θεσμού που εξυπηρετεί τους κατοίκους και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
Η δημοτική αστυνομία μεριμνά για την κυκλοφορία και τη στάθμευση, για την αποτροπή της παράνομης κατάληψης των πεζοδρομίων, για την απρόσκοπτη πρόσβαση ΑμεΑ και ευπαθών ομάδων στα πεζοδρόμια και στους δημόσιου χώρους, για την εύρυθμη λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τους όρους υγιεινής σε κάθε χώρο και για κάθε θέμα που αφορά στο περιβάλλον και στην λειτουργία της πόλης, εποχούμενη σε ειδικό περιπολικό και πεζή.
Οι πολίτες που έχουν ανάγκη επικοινωνίας, μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 15377 για να έρθουν σε επαφή με τους δημοτικούς αστυνόμους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.