“Ενορχηστρωμένη επίθεση για δήθεν αντι-φιλοζωικά αισθήματα του Δημάρχου”




Απάντηση του Δήμου Αλίμου στην καταγγελία των Φιλόζωων Αλίμου σύμφωνα με την οποία υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, εμπόδισαν πολίτη να ταΐσει αδέσποτα:

Σήμερα το πρωί (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015) δημότης διερχόμενος στην οδό Αριστοτέλους κατήγγειλε προφορικά στους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας ότι ένας πολίτης στην προσπάθειά του να ταΐσει αδέσποτα ζώα λέρωνε το πεζοδρόμιο και δημιουργούσε πρόβλημα στην ασφαλή διέλευση των πεζών.

Δύο υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας έσπευσαν, για να κάνουν την πρέπουσα σύσταση στον πολίτη. Ειδικότερα, ότι οφείλει να καθαρίσει το σημείο που εναπόθεσε την τροφή, αφού φάνε και απομακρυνθούν τα αδέσποτα ζώα, ώστε να μην μείνουν τα υπολείμματα των τροφών στο σημείο. Σε καμία δε περίπτωση δεν του ανέφεραν ότι απαγορεύεται το τάισμα των αδέσποτων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το άρθρο 46 §6 Ν. 4235/2014: «Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής».

Ο πολίτης αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, για να καταγραφεί το επεισόδιο στο βιβλίο συμβάντων.

Αυτό είναι το ακριβές «αφήγημα», για το οποίο ξέσπασε ενορχηστρωμένη επίθεση για δήθεν αντι-φιλοζωικά αισθήματα του Δημάρχου, για «αίσχη», για «κυνήγι φιλόζωων», για «παιδεία υπό το μηδέν» και τα λοιπά και τα λοιπά.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

Εύγε στην τοπική αυτοδιοίκηση, εύγε στη δημοτική αστυνομία, εύγε στην υποκουλτούρα της διαφοροποίησης με την έσχατη έννοια!
Σήμερα το πρωί στις 07.30 η δημοτική αστυνομία του Δήμου Αλίμου μας περίμενε έξω από το σπίτι μας για να μας καταγγείλει, εάν δεν συμμορφωθούμε, επειδή ταΐζουμε τα αδέσποτα στο πεζοδρόμιο του Δήμου και μολύνουμε το περιβάλλον.
Ο δήμος Αλίμου όχι μόνο δεν έχει προβεί σε καμία σύμβαση με κτηνίατρο για στειρώσεις, όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα για τα αδέσποτα παρά αφήνει τα σκυλιά να σαπίζουν στο χώρο των απορριμματοφόρων αλλά στέλνει τη δημοτική αστυνομία ώρα 07.30 το πρωί να προειδοποιήσει ότι θα κάνει μήνυση επειδή τα αδέσποτα ταΐζονται στο πεζοδρόμιο.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος προέρχεται από όσους πετάνε τα πιατάκια με το νερό και τη ξηρά τροφή των ζώων.
Η «ΜΟΛΥΝΣΗ» ΚΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΕΥΗ ΜΟΥΣΕΤΗ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.