ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: “Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω”




Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/11/15. Είναι φανερό ότι η τραμπούκικη και φασιστική επίθεση αποσκοπεί στην τρομοκράτηση όχι μόνο των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσων αγωνίζονται για την ανατροπή των παγιωμένων ταξικών επιλογών και αναζητούν την ελπίδα στην Αριστερά. Προσπαθούν με κάθε μέσο να αποπροσανατολίσουν και να ανακόψουν την διαδικασία ριζοσπαστικών αλλαγών στην κοινωνία μας, ιδιαίτερα τώρα που βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία. Είναι, επίσης, φανερό ότι η δράση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ενοχλεί κάποιους.

Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.

Συνεχίζουμε τους μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες για υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, την προώθηση πολιτικών που θα βγάλουν την κοινωνία μας από το τέλμα που το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα σε συνεργασία με δανειστές και τα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα έχουν ρίξει.

Η καλύτερη απάντησηστις φασιστικές πρακτικές είναι ο σταθερός ακούραστος αγώνας  που θα εμπνέει την κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά, για τη στρατηγική του δημοκρατικού δρόμου προς το σοσιαλισμό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.