Άλιμος: 70χρονος πιστολέρο απείλησε να σκοτώσει το γείτονά του επειδή τάιζε τις γάτες!




Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με την απειλή όπλων συνελήφθη στον Άλιμο ένας 70χρονος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπληκτίστηκε με ένοικο διπλανής πολυκατοικίας που άφηνε στον δρόμο τροφές για αδέσποτες γάτες και στη συνέχεια τον απείλησε διαδοχικά με τη χρήση δύο όπλων.

Παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του καβγά ήταν η 61χρονη σύζυγος του, η οποία στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε. Σε έρευνα στην τσάντα της, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια και ένα περίστροφο, ενώ στο αυτοκίνητό της είχε άλλο ένα επιπλέον πιστόλι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 1-11-2015 στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 70χρονος  για απόπειρα ανθρωποκτονίας με την απειλή όπλου και η 61χρονη  σύζυγός του για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απειλής, εξύβρισης και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 1-11-2015, ο 70χρονος συλληφθείς διαπληκτίστηκε με ένοικο διπλανής πολυκατοικίας, για ασήμαντη αφορμή και στη συνέχεια τον απείλησε διαδοχικά με τη χρήση δύο (2) όπλων.

Παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ήταν η σύζυγός του η οποία στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε και μετά από έρευνα στην τσάντα της, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) πιστόλια και ένα (1) περίστροφο.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) επιπλέον πιστόλι.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι για τα όπλα δεν είχα εκδοθεί σχετικές άδειες, ενώ για ένα από αυτά είχε δηλωθεί κλοπή.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.