Δικαίωση Κονδύλη για το χρέος Κακέτση (VIDEO)




Πλήρης δικαίωση του Ανδρέα Κονδύλη στο θέμα τους χρέους του επιχειρηματία  Στηβ Κακέτση. Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Άνω Κάτω στο Καλαμάκι” Δημήτρης Κλαυδιανός, ρώτησε τον δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την περασμένη Τετάρτη,  αν ο ιδιοκτήτης του Kitchen Bar, έχει ρυθμίσει τις οφειλές των 250.000 ευρώ, προς τον δήμο, που αφορούν απλήρωτα δημοτικά τέλη.

Ο Ανδρέας Κονδύλης σε υψηλούς τόνους απάντησε στον Δημήτρη Κλαυδιανό:

“Πέρυσι όταν έφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση Κακέτση για αποπληρωμή του χρέους σε μηνιαίες δόσεις των χιλίων ευρώ, πέσατε όλοι πάνω μου να με φάτε. Λέγατε ότι είναι ύποπτη η στάση μου, ότι είμαι φίλος του Κακέτση και ότι εξυπηρετώ τα συμφέροντά του.

Δεν σας άρεσε να παίρνει ο δήμος, έστω και ένα χιλιάρικο το μήνα. Τώρα που δεν παίρνουμε τίποτα, είναι καλύτερα;

Σας είχα πει ότι ο επιχειρηματίας  δεν έχει περιουσιακά στοιχεία  στο όνομά του και δεν θα κερδίζαμε τίποτα αν του κάναμε κατάσχεση. Δυο φορές, λοιπόν, στείλαμε δικαστικό κλητήρα και δεν βρήκε να κατασχέσει τίποτα. Ούτε καν τα τραπεζοκαθίσματα. Πληρώσαμε και δύο χιλιάδες ευρώ. Βρείτε λοιπόν εσείς τη λύση, που βλέπετε πιο μακρυά και πείτε μου τι να κάνουμε εδώ που φτάσαμε…”

Στο Δημοτικό Συμβούλιο επικράτησε σιωπή. Η δικαιολογημένη έκρηξη του Κονδύλη δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης, σε κανένα.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mε μηνύσεις απαντά ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης – ποιος δημοτικός σύμβουλος είπε ότι απείλησε να τον σκοτώσει με καραμπίνα (VIDEO)

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.