Νέα Σμύρνη: Έπιασαν τον διαρρήκτη στα πράσα, βρήκαν και το σκύλο που είχε φύγει από την ανοιχτή πόρτα




Μεσημέρι της Παρασκευής και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Νέας Σμύρνης παίρνει σήμα για διάρρηξη σε σπίτι στην οδό Σταδίου με το δράστη να βρίσκεται ακόμα μέσα!! Πάνω στην ταραχή του όμως, ο πολίτης δίνει λάθος διεύθυνση, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που έχουν σπεύσει, να ελέγχουν άλλη πολυκατοικία.

Πολύ σύντομα διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, αρχίζοντας παράλληλα να τσεκάρουν όλες τις παραπλήσιες οικίες..
Χάριν σ’ αυτήν τους την κίνηση εντοπίζουν σε παραπλήσια μονοκατοικία, ένα παντζούρι παραθύρου ελαφρά σπασμένο.. Καθώς πλησιάζουν προς την είσοδο, διακρίνουν και την πόρτα του σπιτιού μισάνοιχτη. Μπαίνουν προσεκτικά και τελικώς βρίσκουν τον “ποντικό” να ψάχνει τα συρτάρια του κομοδίνου, έχοντας στα χέρια ρολόγια, αλυσίδες και άλλα χρυσαφικά!! Αμέσως τον συλλαμβάνουν και ακολούθως ειδοποιούν την ιδιοκτήτρια.

..Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ..Ούτε και το έργο των Ομάδων μας!
Με την άφιξη της, η ιδιοκτήτρια διαπιστώνει πως ο αγαπημένος της σκύλος έχει φύγει, αφού ο δράστης είχε αφήσει την πόρτα ελαφρώς ανοιχτή!! Έτσι, πριν προλάβει καλά καλά να συνέλθει από το αρχικό σοκ της διάρρηξης της οικίας της, ακολουθεί και δεύτερη ψυχρολουσία!!
Για 2η φορά όμως η τύχη -και η ΔΙ.ΑΣ- είναι με το μέρος της!! Η Ομάδα μας έχει φροντίσει να διαβιβάσει άμεσα και αυτό το συμβάν, με αποτέλεσμα η Ομάδα του Αγ.Δημητρίου να εντοπίσει και τον αγαπημένο της “φίλο” και να της τον επιστρέψει!!
Οι στιγμές που ακολουθούν συγκινητικές..

Πολλά συγχαρητήρια στις Ομάδες μας! Όσο για τον 40χρονο κλέφτη…θα τα εξηγήσει στη Δικαιοσύνη!!

DIAS in Action / ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.