Μια παράσταση αφιερωμένη σε όσους δυσκολεύονται να καταλάβουν τι είναι πολιτισμός (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Mάγεψε το κοινό η θεατρική ομάδα και η χορωδία των μαθητών και των αποφοίτων του 2ου Γυμνασίου Βούλας. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στην Αργυρούπολη.

“Μείναμε άφωνοι από τις ερμηνείες. Ήταν μια υπέροχη παράσταση-υπέροχη βραδιά!” σχολίαζαν στο facebook οι θεατές.

“Αφιερωμένη σε όσους δυσκολεύονται να καταλάβουν τι είναι πολιτισμός…” έγραψαν τα παιδιά στη σελίδα

Τρίτο Βούλας.

H  κωμωδία του Αριστοφάνη “Λυσιστράτη” φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο αρχαίο θέατρο Δίου, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου “Ολύμπια εν Δίω”. Μας προκαλεί βέβαια απορία το γεγονός ότι η παράσταση δεν έχει ανέβει ακόμη στη Βούλα. Και πως στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” δεν έδωσε το παρών κανένας από τη διοίκηση του δήμου. Μήπως γι΄αυτό τα παιδιά έγραψαν στη σελίδα τους ότι κάποιοι  δυσκολεύονται να καταλάβουν τι είναι πολιτισμός;

Aκολουθούν σχόλια των θεατών:

Aggeliki Balouxoglou-Voureka Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές τους που τα βοηθούν να ανεβάσουν τόσο ωραίες παραστάσεις, αλλά πρέπει να τις προβάλουν κι όλας να τις βλέπουμε κι εμείς που δεν έχουμε παιδιά στο Λύκειο. Συγχαρητήρια σε όλους σας.

Τζένη Κουτσοδημητροπούλου Ήταν μια υπέροχη παράσταση-υπέροχη βραδιά!

Alexandra Vassi Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ στους καθηγητές!!! ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς!!! Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση!!! Ήταν μια καταπληκτική παράσταση!!!! Μια υπέροχη βραδιά!!! Καλό θα ήταν τέτοιες παραστάσεις και τέτοιες προσπάθειες να προβάλλονται και να βοηθάμε όλοι μας!!! Η παράσταση θα έπρεπε – θα πρέπει να ανέβει και σε χώρο της Βούλας και όχι στην Αργυρούπολη!!!! ΜΠΡΑΒΟ και πάλι στα παιδιά!!!!

Teri Bournelakis Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας. Μείναμε άφωνοι.

Aleka Manimani Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια ηταν μια επαγγελματικη δουλειά

Maria Hovri Sina Δεν υπάρχουν λόγια μόνο πολλά μπράβο σε όλους!!

Pepi Lykou Πολλα συγχαρητηρια κυρια Φραγκεδάκη, κυρια Σιαφλα, κυριε Γεωργιλα.. χωρις εσας και τους υπόλοιπους εθελοντές που στάθηκαν διπλα σας, τα παιδια μας δεν θα ειχαν ποτε αυτη την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους .. σας οφείλουμε παρα παρα πολλα! καλη συνεχεια στα ονειρα σας!!

Δέσποινα Ματζαβέλα Άξιοι όλοι σας…Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αξίες που κρατάτε ζωντανές! !!!!

Niki Remountaki ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! Μια καταπληκτική παράσταση φτιαγμένη από καταπληκτικούς ανθρώπους!!!

Δημοσθένης Δόγκας Συγχαρητήρια σε όλη την θεατρική ομάδα… μα πιο πολύ στους γονείς των παιδιών και στους εκπαιδευτικούς τους οι οποίοι εις πείσμα των καιρών δίνουν χώρο και υποστηρίζουν την ενασχόληση των νέων με τις Τέχνες και τον Πολιτισμό! ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ ΗΘΟΠΟΙΟΣ… ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Natassa Pagani Μία απίθανη παράσταση!! Αναμφίβολα μια σπουδαία προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Μπράβο!!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.