Η περιπέτεια του ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα




Μια τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα, μεγάλης συναισθηματικής αξίας, ξέχασε σε ένα ταξί το οποίο είχε πάρει από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με προορισμό την Αργυρούπολη, ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας. Μέσω του facebook μια φίλη του ηθοποιού, ζητά τη βοήθεια του κόσμου, για να βρεθεί η τσάντα.

ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ:

ΠΡIΝ ΛIΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔIΑΔΡΟΜH ΑΠΟ 401 -ΑΡΓYΡΟYΠΟΛΗ, ΞΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΤΑΞI ΜIΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠIΚA ΑΝΤIΚΕIΜΕΝΑ ΚΑI EΓΓΡΑΦΑ (ΤΑYΤΟΤΗΤΑ, ΔIΠΛΩΜΑ, ΚΛΠ ) ΚΑΜIΑΣ ΑΞIΑΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣYΝΑIΣΘΗΜΑΤIΚΗΣ ΑΞIΑΣ ΓIΑ ΤΟΝ IΔIΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΕIΤΑI Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟY ΤΑΞI Η ΟΠΟIΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠIΣΤΡΕΨΕI Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕI ΣΕ ΚΑΠΟIΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ.ΕΚ ΜΕΡΟYΣ ΤΟY ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ,
ΕYΧΑΡIΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού «Λοιπόν» και της εφημερίδας «Spirto», ο αγαπητός ηθοποιός  χειρουργήθηκε στην ουροδόχο κύστη, ενώ αντιμετωπίζει το πρόβλημά του με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Θυμίζουμε πως, πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Κώστας Τσάκωνας είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ δίνει «μάχη» με τον καρκίνο.

«Παίζω μπουνιές με τον καρκίνο, τον παλεύω με το γέλιο… Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή. Άλλωστε τον θάνατο και την Εφορία δεν τα αποφεύγεις», είχε δηλώσει πέρυσι ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες αλλά δεν το βάζει κάτω.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.