Γλυφάδα: Έρωτας με τον «Mr Ζαγόρι» (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Χήτου, γνωστού και ως «Mr Ζαγόρι», διανύει η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σόουζα. Το ζευγάρι ύστερα από τρία χρόνια σχέσης περιμένει το πρώτο παιδί του, με τη Βραζιλιάνα designer να πετάει από τη χαρά της, αφού η εγκυμοσύνη της προέκυψε την ίδια στιγμή με τη δημιουργία της νέας κολεξιόν της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό:Βαγγέλης Μασσιάς

Διανύοντας τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Καρολίνα φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για την «Espresso» στο ατελιέ της, στη Γλυφάδα. Φορούσε ρούχα της καινούργιας συλλογής της και μας αποκάλυψε πως το παιδί είναι καρπός ενός πολύ μεγάλου έρωτα που αναπτύχθηκε και εκφράστηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας.
«Από το “χαίρω πολύ” καταλάβαμε πως κάτι μαγικό θα συμβεί ανάμεσα μας. Τελικά δεν πέσαμε έξω. Η γνωριμία μετατράπηκε σε έναν γλυκό έρωτα και η πορεία της ζωής μας έδειξε πως είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Αυτό το καταλάβαμε και την περίοδο που για δύο μήνες είχαμε αποφασίσει να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα και να βρεθούμε στην πόλη μου, την Curitiba της Βραζιλίας, αλλά κι όταν μείναμε για μεγάλο διάστημα στα Ιωάννινα, όπου ;;;;;;; το ατελιέ μου» μας εξομολογείται η όμορφη σχεδιάστρια.

Η γνωριμία

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια, εντελώς ξαφνικά, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, όταν ο Βασίλης Χήτος συναντήθηκε τυχαία με μια κοινή φίλη τους. «Είδα τη φίλη μου ξαφνικά στον δρόμο και μιλήσαμε. Ηταν εκεί και ο Βασίλης, τον οποίο μού σύστησε. Αυτό ήταν, την επόμενη μέρα βγήκαμε όλοι μαζί, ενώ είχαμε και την πρώτη μας κόντρα. Λέοντες, βλέπεις, και οι δυο. Μετά συναντηθήκαμε μόνοι μας για φαγητό κι από τότε δεν έχουμε χωρίσει ούτε μια στιγμή» εξηγεί η Καρολίνα, η οποία -όπως και ο σύντροφός της- έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο της.
«Θέλαμε πολύ ένα δικό μας παιδί, ενώ και οι κόρες μας περιμένουν με χαρά το αδελφάκι τους. Η οικογένειά μας μεγαλώνει, απλώς το προγραμματίζαμε λίγο διαφορετικά. Γάμο ετοιμάζαμε, εγκυμοσύνη μάς προέκυψε. Ετσι θα περιμένουμε λίγο, γιατί δεν θέλω με τίποτα να παντρευτώ έγκυος. Θέλω -πρώτα ο Θεός!- να τον ευχαριστηθώ τον γάμο μας, να φορέσω το νυφικό που επιθυμώ, να χορέψω τα βραζιλιάνικά μου και όχι να σκέφτομαι πως πρέπει να προσέχω κάθε μου κίνηση».

Η διατροφή 

Οπως αναφέρει η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα, αυτή την περίοδο δεν ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αφού δεν την απασχολεί και τόσο το γεγονός ότι για λίγους μήνες θα χάσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Διατροφικά δεν έχω αλλάξει κάτι, γιατί πάντα προσέχω τι τρώω. Τα λιπαρά και τα βαριά φαγητά είναι σχεδόν απαγορευτικά στο καθημερινό μου πρόγραμμα. Είναι ελάχιστες οι ατασθαλίες που κάνω μέσα στη χρονιά κι αυτό γιατί θέλω και κάποιες στιγμές να ξεφεύγω. Μάλιστα λίγο πριν από την εγκυμοσύνη μου είχα αρχίσει να τρώω ακόμα πιο σωστά, λες και προετοιμαζόμουν γι’ αυτό που θα συμβεί. Το μόνο που θα μου λείψει είναι η καθημερινή μου γυμναστική» αναφέρει η Καρολίνα και προσθέτει:
«Αυτό που επιθυμώ περισσότερο είναι να πάνε όλα καλά, ώστε το παιδί μας να είναι υγιέστατο. Ξέρω πως πρέπει να προσέχω και θα το κάνω, γιατί δεν είμαι 20 χρόνων πια, είμαι στα 38. Ετσι, τέρμα τα ταξίδια με το ελικόπτερο του Βασίλη και το θαλάσσιο σκι που λατρεύω. Προτεραιότητα για τους επόμενους μήνες έχουν η εγκυμοσύνη μου και φυσικά η δουλειά μου. Ηδη βρίσκομαι στην προετοιμασία της καλοκαιρινής κολεξιόν».

Παγέτες και δερμάτινα κολάν για τη νέα κολέξιόν

Υστερα από σκέψη η ταλαντούχα σχεδιάστρια αποφάσισε να ονομάσει την κολεξιόν για τη σεζόν φθινόπωρο 2015 – χειμώνας 2016 «Utopia» («Ουτοπία»). Περιλαμβάνει ρούχα που απευθύνονται στις γυναίκες οι οποίες θέλουν να αισθάνονται όμορφες και σικ όλες τις ώρες της ημέρας. «Σε αυτή τη συλλογή είχα δίπλα μου τον Βασίλη, που τον εμπιστεύομαι για την επιχειρηματική του δράση. Είχε αναλάβει τα πάντα γύρω από τα νομικά και οικονομικά θέματα, με αποτέλεσμα εγώ να ασχολούμαι μόνο με το δημιουργικό κομμάτι. Ακόμα και το όνομα που έδωσα στη συλλογή έχει να κάνει με το πώς αισθάνομαι στο πλευρό αυτού του ανθρώπου.

»Τελικά το αποτέλεσμα με δικαιώνει, αφού τα κομμάτια αρέσουν πολύ και ήδη έχουμε τις πρώτες προτάσεις για το εξωτερικό. Σε πρώτη φάση δουλεύουμε για Ελλάδα και Βραζιλία, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στόχος μας είναι η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο. Με σωστή δουλειά πιστεύω πως θα γίνουμε και αχτύπητο επαγγελματικό δίδυμο» αναφέρει η Καρολίνα Ντε Σόουζα και προσθέτει:
«Για τη δημιουργία της κολεξιόν δουλέψαμε πολύ. Μας ενδιέφερε φυσικά τα πάντα να είναι ελληνικά, γι’ αυτό και συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους. Η συλλογή δεν έχει ηλικία, αφού κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στη μόδα, αρκεί να αισθάνεται όμορφα μέσα στα ρούχα που φοράει. Φέτος θα δούμε πολλές παγέτες και λαμπερά υφάσματα. Οι γραμμές είναι συγκεκριμένες, με τα φορέματα που είναι κοντά μπροστά και μακριά πίσω να κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ τα δερμάτινα κολάν θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Επίσης τα κομμάτια αυτά μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ – αρκεί μόνο μια αλλαγή στα παπούτσια και στα αξεσουάρ. Τα πρωί φοριούνται άνετα με αρβυλάκια και το βράδυ με τις αγαπημένες μας γόβες».

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.