Από τα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου έστειλαν τη σφαίρα στον Αλεξιάδη
Στις 22 Οκτωβρίου από τα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου είχε ταχυδρομηθεί ο φάκελος με το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Από το συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ είχε ταχυδρομηθεί και ο φάκελος με τις σφαίρες προς την Επιτροπή Σοφών που συνέταξε το πόρισμα για το Ασφαλιστικό. Ηδη στα ΕΛΤΑ έχει σπεύσει η Αντιτρομοκρατική και γίνεται έλεγχος στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα του αποστολέα.

Αυτό που ελέγχουν τώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι αν στους δύο φακέλους υπάρχει κοινό DNA ή δακτυλικό αποτύπωμα. Την ίδια ώρα, από την Αστυνομία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν ταχυδρομηθεί και άλλοι τέτοιοι φάκελοι.

 

Η δήλωση του Τρ. Αλεξιάδη

H ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ,
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1. Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2. Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3. Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.