Αγάπη Τώρα: Το best seller που εμπνεύστηκε και γράφτηκε στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
(Ρεπορτάζ – Βίντεο – Φωτογραφίες: Δέσποινα Ιωάννου)

Η Αγάπη είναι τα πάντα. Είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που νιώθει ο άνθρωπος, απλά υπάρχουν πολλές εκδοχές της, πάντα με διαφορετική υφή, όμως όλες είναι μια ευγενής και παθιασμένη δέσμευση, την οποία καλλιεργούμε και εξελίσσουμε, αν και συχνά εμφανίζεται στη ζωή μας απρόσκλητη.

Πιο εύκολα τη βιώνεις, παρά την ορίζεις. Η Αγάπη είναι τελικά η μεγαλύτερη ευλογία για όλους μας.

Για να βρεις λοιπόν την πραγματική αγάπη, χρειάζεται πρώτα απ΄όλα να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να βάλεις πολύ προσωπική δουλειά και να έχεις πάντα θετικό τρόπο σκέψεις.
Μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική βραδιά περάσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας, για να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο-παρουσίαση για το #1 bestseller βιβλίο των Αλιμιωτών Τζιλ Δούκα και Νικόλαου Ουρανού, το οποίο  εμπνεύστηκε και γράφτηκε στον Άλιμο.
Μέσα στους 4 πρώτους  μήνες που κυκλοφόρησε, κατάφερε να γίνει το νούμερο 1 σε πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο (είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά) και να βγει και τρίτη έκδοση. Μάλιστα ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των καταστημάτων PUPLIC ως ένα από τα 10 κορυφαία βιβλία για το 2015.
Οι δυο συγγραφείς, ευχαρίστησαν πολύ τις οικογένειές τους και τους φίλους τους για την υποστήριξη που είχαν όλο αυτό το καιρό και φυσικά το κόσμο που τους εμπιστεύτηκε και αγόρασε το βιβλίο.
Η Τζιλ και ο Νικόλας είναι γονείς μιας υπέροχης κόρης, η οποία μάλιστα τους βοήθησε στην οργάνωση όπως τόνισαν της συγκεκριμένης εκδήλωσης και μιας δεύτερης η οποία έδωσε το παρών μέσα από τη κοιλιά της μαμάς της. (σε λίγο καιρό θα την υποδεχτούν).
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος κ Κονδύλης, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα  χαρούμενος  για τη πορεία του βιβλίου, μιας και με τη Τζιλ ήταν συμμαθητές στο σχολείο.
Το παρών έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Αναστασία  Σιμητροπούλου και Δημήτρης Δημάκης,ο πρόεδρος του Θ.Ο.Π.Α.Α Στέφανος Διαμαντής, ο πρόεδρος Επιτροπής  Παιδείας Γιάννης Μαριόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Παπά και Χριστίνα Βράνη, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης  Αργυρίου και φυσικά πολλοί πολίτες που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τη παρουσίαση.
Στο τέλος της βραδιάς αρκετοί ήταν εκείνοι που αγόρασαν το βιβλίο και περίμεναν  υπομονετικά να τους το υπογράψουν οι συγγραφείς.

Σύνοψη του βιβλίου “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι”

Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.
Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο… σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.
Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.
Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι Ομιλήτρια Διεθνούς φήμης, βραβευμένη και #1 bestselling Συγγραφέας και βραβευμένη Μέντορας επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι η συγγραφέας του βραβευμένου #1 bestselling Βραβευμένου βιβλίου: “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι”.
Η Τζιλ Δούκα είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει εκπαιδεύσει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event ( &alpha ;πό τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που μπορεί να παρουσιαστεί ομιλητής) στην Ασία και την Κύπρο.
Εμφανίζεται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο. Μέσα από την www.jilldouka.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς π&epsi lon;λάτες της Tζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α.
Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί και βραβευτεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και βραβευμένος #1 bestselling Συγγραφέας. Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr . Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του bestselling βιβλίου: “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι” Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλάδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές, συνομιλητές συμβούλων γάμου, στην Αμερική. Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων τηλεοπτικά, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.
Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.